Geely Auto Group (Geely Auto) обяви, че поставя началото на нова

...
Geely Auto Group (Geely Auto) обяви, че поставя
началото на нова
Коментари Харесай

Zeekr : Новата марка за луксозни електромобили на Geely

Geely Auto Group (Geely Auto) разгласи, че поставя началото на нова компания- Zeekr Company Limited, която има да цел да отговори на увеличаващото се потребителско търсене на първокласни напълно електрически автомобили в Китай.

Първите електрически автомобили на Zeekr ще бъдат лансирани на пазара още през третата четвърт на тази година, като производството им ще се осъществя от Geely Holding. Стратегията на новата автомобилна марка планува представянето на по един нов модел на пазара през идващите пет години.

Автомобилите на Zeekr ще използват модулната платформа SEA (Sustainable Experience Architecture) на Geely Holding Group, само че батерийната технология и интеграцията й в новите автомобили ще бъде вътрешна разработка.

Успоредно с това, от Geely споделят, че моделите на Zeekr ще предложат безпрецедентно преживяване на борда по отношение на комфорта и пътното поведение, както и че ще получават софтуерни обновления по време на целия си експлоатационен живот, като те ще се извършват отдалечено (over-the-air).

От Geely анонсират, че въпреки и с първоначален приоритет върху китайския пазар, от Zeekr ще изследват и възможностите за интернационално наличие на новата марка.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР