ГДБОП нахлу погрешка в апартамент на младо семейство с бебе.

...
ГДБОП нахлу погрешка в апартамент на младо семейство с бебе.
Коментари Харесай

ГДБОП нахлу по погрешка в апартамент на семейство с бебе |

ГДБОП нахлу простъпка в апартамент на младо семейство с бебе. Баретите разрушили вратата и сложили белезници на мъжа, след което претърсили жилището, описаха пред bTV пострадалите. 

Миналата седмица ГДБОП и Специализираната прокуратура направиха акция в София по следствие за проведена незаконна група за рекет, имотни измами и разпространяване на опиати., арестувани бяха 21 души, на 5 от тях са повдигнати и обвинявания.

Акцията на ГДБОП бе извършена в столичния квартал " Левски Г ". 

Десислава Крумова, родственик на пострадалото семейство, която живее в съседство на разрушения апартамент, описа, че към 6 часа сутринта е чула огромен тропот от побутване на входната врата. 

" Показах се през прозореца и попитах какво става. Един господин се появи и сподели " Тихо, госпожо, ние сме от ГДБОП ", изясни Крумова. 

Крумова споделила на служителите на реда, че в жилищетоживеят дъщеря ѝ дружно с мъжа си и бебето им. Баретите обаче почнали да я обиждат  " Млъкни, отпадък! "

ГДБОП разрушили вратата на фамилията и повалили мъжа на земята, след което му поставили белезници. 

Никой от служителите на реда не се е показал. Потърпевшият ги е попитал какво става, а служителите на реда му споделили, че " ще разбере от малкия екран ". 

Мъжът твърди, че са употребявали и електрошок върху него. Той видял, че ритали и брачната половинка му, която неотдавна е родила. 

Попитали го дали се споделя Станислав, а той дал отговор, че очевидно търсят различен човек. След информация на органите на реда разбрали, че са сбъркали адреса и за секунди изчезнали без да кажат нищо. 

По-късно пристигнал шефът на баретите и се извинил, като споделил, че такива неща се случват, а повода била, че ги объркала навигацията им.

Семейството е изрично, че ще търси правата си и то не толкоз поради материалните вреди като разрушената врата, а поради психическия стрес и отношението на служителите на реда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР