Газпром нефт е най-големият данъкоплатец в Сърбия и се придържа

...
Газпром нефт е най-големият данъкоплатец в Сърбия и се придържа
Коментари Харесай

Путин: Газпром нефт е най-големият данъкоплатец в Сърбия

„ Газпром петрол " е най-големият поданик в Сърбия и " се придържа към законите на страната “ - товазаяви президентът на Русия Владимир Путин, представен от съветските държавни организации и БГНЕС.

Руският деспот се срещна с Владислав Вахнин, началник на отдела за ръководство на капацитета и интегрирано моделиране в съветския енергиен колос.

Путин посочи, че „ Газпром петрол “ е " високотехнологична компания " и отделя огромно внимание на внедряването на нови технологии.

" Компанията е доста перспективна. Най-големият поданик в Сърбия - единствено за образец. В Сърбия това е най-големият поданик - компанията " Газпром петрол ". Те имат прекрасен огромен клъстер там. Те се развиват добре, държат се в сходство със закона. " - сподели съветският президент.

„ Газпром петрол “ има 50-процентов дял в сръбската компания NIS (Нефтена промишленост на Сърбия), която е притежател на рафинерията в Панчево. Сред главните акционери са държавното управление на Сърбия (29,87%) и „ Газпром “ (6,15%). /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР