Гатузо: Игуаин иска да напусне МиланМениджърът на Милан Дженаро Гатузо

...
Гатузо: Игуаин иска да напусне МиланМениджърът на Милан Дженаро Гатузо
Коментари Харесай

Гатузо: Игуаин иска да напусне Милан

Гатузо: Игуаин желае да напусне Милан
Мениджърът на Милан Дженаро Гатузо съобщи, че нападателят на,,росонерите “ Гонсало Игуаин желае да напусне отбора. Аржентинският национал играе на,,Сан Сиро “ чартърен от Ювентус през този сезон, само че е съществено спряган с прекосяване в редиците на Челси през зимния трансферен прозорец. Милан се класира за четвъртфиналите за Купата на Италия и след мача Гатузо призна, че мъчно ще задържи 31-годишния Игуаин в клуба.

,,Ние сме доста близки и си споделяме всичко в очите “, показа Гатузо пред Milan TV.,,Ние сме откровени един с различен. Когато даден футболист направи своя избор е мъчно да промениш мнението му. В момента той е състезател на Милан и се опитваме по всякакъв начин да го задържим. Не знам какво ще се случи “, призна някогашният футболист на седемкратния европейски клубен първенец.

Игуаин, който има осем гола във всички шампионати през сезона с екипа на Милан, попадна в състава на,,росонерите “ за финала против Ювентус за Суперкупата на Италия, който ще се организира в Саудитска Арабия в сряда.,,Говорих с него, само че е мъчно да давам препоръки, тъй като кариерата на един футболист е единствено 13-14 години “, продължи Гатузо.

,,Това е негово решение, не мое. Най-важното е всичко да бъде казано посред ни. Все още не разбирам за какво Игуаин не се усеща благополучен, в случай, че го виждам благополучен в съблекалнята. Ще забележим какво ще се случи. Ако зависеше от мен, щях да го задържа и да вечерям с него “, приключи в типичния си жанр някогашният италиански национал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР