Гастритът е едно от най-неприятните и често срещани заболявания на

...
Гастритът е едно от най-неприятните и често срещани заболявания на
Коментари Харесай

Петте скрити симптоми на гастрит, за които не подозирате: Забележите ли ги, веднага потърсете лекарска помощ

Гастритът е едно от най-неприятните и постоянно срещани болести на 21-ви век, които засягат както възрастните, по този начин и децата. За страдание, доста от тях не одобряват съществено болестта, по тази причина стартират да се тормозят единствено когато има явни признаци.
Ето кои са петте признаци на гастрит, за които не бихте предположили, само че които са значими за схващане.
История на случая
Гастритът е инфектиране на стомашната лигавица, което най-често се предизвиква от зараза с бактерията Helicobacter pylori, нездравословна диета или неприятни привички.
Лекарите отделят автоимунни, бактериални и химически разновидности. Също по този начин, заболяването може да бъде с висока или ниска киселинност.
Ако пренебрегнете признаците, гастритът може да аргументи следните затруднения:

панкреатит;
дехидратация;
анемия;
анорексия;
перитонит;
язва.

Симптоми
Гастритът е подло заболяване и елементарно може да бъде скрито като обикновено хранително разстройство. Човек просто счита, че може да се натрови или да яде прекомерно тежка храна и така нататък Поради неразбираемата картина е доста мъчно да се дефинира дали възпалението е в действителност краткотрайно събитие. Поради това е значимо да се разбере във времето какво тъкмо се случва с тялото.
Гадене-ако непрекъснато се появява преди, по време на или след хранене, това може да значи появяването на гастрит.
Подуване на корема. Дискомфортът в червата може да бъде породен от потреблението на бобови растения и храната, която предизвиква ферментация. Но непрекъснатият метеоризъм също не би трябвало да се подценява.

Киселини в стомаха. „ Изгарянето “ на лигавицата на хранопровода се провокира от нездравословна диета, някои медикаменти и болести на стомашно-чревния тракт. Това е един от най-важните алармени звънци.
Чувствате се подути. Изведнъж сте почнали да ядете половината, или даже по-малка част от нормалната за вас част храната? Разбира се, доста фактори могат да причинят това. Но в случай че към този момент след първа лъжичка чувствате възприятие на задоволеност и даже тежест в стомаха, би трябвало да помислите.
Отслабване Горните признаци потискат глада и предизвикват дискомфорт при хранене, заради което човек не желае да яде толкоз постоянно. В резултат на това – тежестта стартира да понижава внезапно.

Правилното хранене
Изборът на диета зависи от типа на гастрит, който ще помогне да се откри от гастроентеролог. Разбира се, единствено по себе си няма да излекува стомаха, само че ще помогне да се подобрят резултатите от лечението. И доста артикули могат да се употребяват за попречване на гастрит.
Безопасни артикули
целина;
мед;

зехтин;
билкови чайове.
Какво да избягвате
Кофеин съдържащите напитки;
Портокал и грейпфрутни сокове;
ментов чай;

алкохол;
солена и пикантна храна.
Не подценявайте признаците и заболяването. Обърнете внимание на вашето здраве. Ако забележите минимум 3 признака при себе си или близки, неотложно се консултирайте с доктор.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР