Гастърбайтър, убил с юмруци пияната си жена, обжалва присъда от

...
Гастърбайтър, убил с юмруци пияната си жена, обжалва присъда от
Коментари Харесай

Убил пияната си жена жали 6.8 г. затвор

Гастърбайтър, умъртвил с юмруци пияната си жена, апелира присъда от 6 години и 8 месеца при първичен непоколебим режим пред Апелативен съд Пловдив през днешния ден.

51-годишния Б.Б. бе наказан на 10 година отнемане от независимост, само че присъдата бе понижена с 1/3, откакто призна всички обстоятелства и условия по осъщественото от него ликвидиране на 48-годишна жена, с която се срещнал през лятото на 2018 като гастарбайтър в Чехия.

Подсъдимият и жертвата заживели дружно в Чехия, а две години по-късно се прибрали в България и наели квартира в карловското село Ведраре. Прехранвали се като розоберачи.

Навръх Коледа 2020, до момента в който мъжът излязал из селото, жена му се напила. Ядосан, Б.Б. й се нахвърлил с плесници и юмруци, а като я докарал до безпомощно положение, я поставил в леглото и завил с одеало.

След това я снимал и пратил фотография и клип с пребитата Анка на свои близки.

Два дни по-късно, на 27 декември 2020 година, Б.Б. се обадил на тел. 112.

Пристигналите на място лекарски и полицейски екипи открили, че дамата е в безсъзнание.

Пострадалата била откарана в болница в Пловдив, където макар извършеното лекуване умряла от пострадванията си на 16.01.2021 година

Според заключението на съдебномедицинската експертиза, черепно-мозъчната контузия е в директна причинно-следствена връзка с настъпването на гибелта й.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР