Гърция обмисля нова мярка срещу разпространението на вируса. Очаква се

...
Гърция обмисля нова мярка срещу разпространението на вируса. Очаква се
Коментари Харесай

И Гърция затяга допълнително мерките около Великден


Гърция обмисля нова мярка против разпространяването на вируса. Очаква се управляващите да забранят придвижването на персонални коли в дните към Великден, оповестява БНР. Търговските обекти са под полицейска защита и се следи за осъществяване на рекомендациите за сигурност.

Властите в Атина обмислят приложение на ограничаващата мярка, оповестяват гръцките медии, като се базират на държавни източници.

С апел на лекари и държавно управление " навлизаме в най-критичните дни за разпространяване на болестта ", се чака след затваряне на комерсиалните вериги в събота полицията да сложи под възбрана придвижването на всички частни коли като се изключи незабавните случаи.

Правителственият представител Стелиос Пецас към този момент заяви, че не се разрешава " пътешестване до домовете на родственици и другари ".

Пазарите за месо и зеленчуци са под контрола на полицията, като прецизно се съблюдават ограничаващите наставления.

След няколко случая на посещаване на църковни храмове от миряни, макар строгата възбрана, се планува полицейска защита на църквите на Възкресение.

Литургия се прави, само че без наличие на вярващи.

В взаимозависимост от епидемологичната картина се чака последователно и гладко да се понижат рестриктивните мерки, само че след 27 април.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР