Гърция е в шок от разкритията около нашумялото убийство на

...
Гърция е в шок от разкритията около нашумялото убийство на
Коментари Харесай

Жестоко убийство разтърси Гърция

Гърция е в потрес от разкритията към нашумялото ликвидиране на 20-годишна британка, омъжена за грък, която беше убита при хипотетичен грабеж в атинското предградие Глика Нера на 11 май, оповестяват гръцките медии.
Според първичните данни причинителите завързали 33-годишния брачен партньор на британката Каролайн и я удушили, до момента в който в дома е било и 11-месечното им бебе. "Крадците " също така обесили кучето на фамилията.
Една от версиите на проверяващите беше, че закононарушението е осъществено от членове на незаконна група от гърци и албанци, която работи в западните покрайнини на Атина и е известна с несъразмерното принуждение, което употребява.
По съмнение за връзка със случая беше арестуван и грузинец, който се опита да премине границата с България с подправени документи.
Престъплението провокира потрес в Гърция, а медиите разгласиха многочислени материали за любовта, събрала британката и гръцкия водач на аероплан, и за трагичния свършек на фамилната идилия.
Случаят закупи непредвиден поврат на 17 юни, откакто брачният партньор призна, че точно той е причинителят на убийството, заяви АНА-МПА.
Според информация от гръцката полиция след осемчасов маратонски разпит водачът се е "пречупил " и е признал, че е умъртвил Каролайн. Според обясненията му той го е направил в припадък на яд след скандал сред двамата съпрузи във съдбовната вечер.
Гръцката полиция е съумяла да разкрие случая, откакто се е добрала до незнайни до този миг улики. Разследващите са открили, че моментът на отстраняването на картата с паметта на системата за видеонаблюдение в дома на двойката не е отговарял тутакси, посочен от брачна половинка. Криминалистите са разкрили също така, че по времето, когато брачният партньор е твърдял, че към този момент е бил вързан, мобилният му телефон е записал придвижване. Светлина върху случая е хвърлил и биометричният часовник на жертвата, който е засякъл пулс в час, когато съгласно показанията на брачна половинка тя към този момент е била мъртва.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР