Гърмежи и заря, подобни на ожесточена артилерийска битка, огласиха Лом

...
Гърмежи и заря, подобни на ожесточена артилерийска битка, огласиха Лом
Коментари Харесай

Пиратки пратиха в болница още двама души от Северозапада

Гърмежи и заря, сходни на яростна артилерийска борба, огласиха Лом и близките села в навечерието и през нощта на новата 2019 година В канонадата са ранени жена и мъж, които палели гърмящи устройства, оповестиха от крайдунавската болница.
56-годишният Андриян Йосифов от село Пишурка потърпевш още денем на 31 декември. Запалената от него бомбичка избухнала преди да я хвърли и раздрала първия и втория пръст на лявата му ръка.
В новогодишната стрелба на 1 януари са присъединила и 54-годишната Емилия Цветанова от Лом, само че и тя не съумяла да метне мощната пиратка. Устройството гръмнало в лявата й ръка и раздрало три пръста.
И двамата ранени са били обслужени от "Спешна помощ " и настанени в хирургичното поделение на общинската болница.
"Последните няколко години нямахме тежки пострадвания от новогодишната заря, само че наподобява, че всеобщото запасяване с пиротехника, както евентуално и подсилената с алкохол празнична еуфория, лишават обикновената нерешителност даже на възрастни хора ", разясниха лекари.
Припомняме, че това не са единствените произшествия с пиратки в Северозапада. Мъж от Мездра бе превозен към столична клиника, откакто бомбичка гръмнала в лицето му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР