Гари Невил предупреди английския футболист Маркъс Рашфорд да се успокои,

...
Гари Невил предупреди английския футболист Маркъс Рашфорд да се успокои,
Коментари Харесай

Гари Невил предупреждава звездата на Ман Юнайтед „не позволявайте това да стане ваша личност“

Гари Невил предизвести британския футболист Маркъс Рашфорд да се успокои, откакто нападателят пропусна подготовка след 12-часово пиянство.

Невил добави, че звездата на Манчестър Юнайтед Рашфорд, на 26 години, може би е получил лекуване със сешоар от именития клубен началник сър Алекс Фъргюсън, в случай че към момента беше отпред. Рашфорд беше разказан от личния състав на бара като " на задача да се напие " по време на бендър в Белфаст предходната седмица.

Сервитьорка твърди, че звездата е припаднала изцяло облечена, преди съгласно известията той да получи частен аероплан в 7 сутринта назад в Манчестър и да се обади да е болен, вместо да бъде на подготовка този ден. След това Рашфорд беше пропуснат от тима на клуба за успеха на ФА Къп против Нюпорт Каунти в неделя и санкциониран с £650 000, което е двуседмична заплата.

Бившият бранител на Юнайтед и Англия Невил, 48, сподели, че преди този момент е предизвестил Рашфорд след вечерта за рождения му ден в нощен клуб в Манчестър през октомври, часове след...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР