Гарет Саутгейт не се ангажира с отговор на въпроса дали

...
Гарет Саутгейт не се ангажира с отговор на въпроса дали
Коментари Харесай

Саутгейт: Трябва малко време, за да вземем решение за бъдещето

Гарет Саутгейт не се ангажира с отговор на въпроса дали ще остане селекционер на Англия. „ Трите лъва “ изгубиха с 1:2 от Франция в четвъртфинал на Мондиал 2022, а наставникът съобщи, че „ ще му би трябвало време “.

Английският управител призна, че неговият тим е пропуснал значително благоприятни условия против защитаващия купата си първенец. Договорът на Саутгейт е до края на Европейското състезание през 2024 година

„ След всеки шампионат сядаме, преглеждаме и размишляваме. Това изисква малко време, тъй че всеки да вземе верните решения. Току-що споделих на играчите, че не мисля, че биха могли да създадат освен това “, почна Саутгейт.

„ Мисля, че играхме добре против топ тим. Мисля, че методът, по който тази група проби през шампионата, беше приказен “.

„ Бяхме тук, с цел да се опитаме да спечелим шампионата. Мислехме, че можем. С това показване против международните първенци, можехме да създадем това, несъмнено “, продължи разочарованият Саутгейт.

„ Ние печелим и губим като тим. Пропуснахме няколко шанса. Кейн е доста благонадежден в такива обстановки. Нямаше да сме тук, в случай че не беше той ”, съобщи селекционерът във връзка втората бита дузпа от капитана Хари Кейн, която беше изпусната.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР