Гърдите приятели са особена категория. Някои предпочитат малки и стегнати,

...
Гърдите приятели са особена категория. Някои предпочитат малки и стегнати,
Коментари Харесай

ТОП 5 на най-красивите гърди в България: Виж кои родни дами са с най-впечатляваща гръдна обиколка

Гърдите другари са особена категория. Някои избират дребни и стегнати, други огромни, трети обилни и на показ, а ние бихме споделили, че красивият бюст от надалеч си проличава. След къса анкета в родните v.i.p. среди виж кои дами бяха избрани като най-впечатляващи откъм гръдна обиколка у нас.

Джулиана Гани и дините

Няма по какъв начин преди всичко да не попадне момичето, което подари своите „ предни гърди “ преди години или сладката Джулка. Нейните са хем големи, хем кръгли като дини, а самата Гани не се свени да ни ги демонстрира до безспир. Както беше споделила в едно нейно паметно изявление „ И аз имам гърди и аз имам уста, само че не съм продажница “. Е, Джулка – несъмнено имаш и се вижда!

Виж още: " Малко коте секс има ли? ": Топ 10 крилати изречения на Божинката 

Златка Райкова и новите придобивки

Единственото нещо, което виждаме от последните фотоси на Злати в Дубай са гърдите. Не знаем дали плеймейтката и някогашна на Благо си е правила нови корекции, само че те наподобяват напряко големи. Злати несъмнено има с какво да впечатлява новия си загадъчен мъж.

Виж още: TikTok Барби: Златина Величкова не стопира да се вихри в обществените мрежи

Тита с съвършени бомби за фолка

В скорошно изявление тийнсензацията, която към този момент не е толкоз тийн – Тита показа, че чалгата е нейна отдавнашна фантазия и в този момент сигурно завива в тази посока. Ние пък споделяме, че този голям бюст, който е изцяло натурален е съвършен за новото й начинание. Браво, Тита показвай ги повече!

Кристин Каменова и бюста на заем

Моделът Каменова се прочу с големия си бюст, който е рекорден за нашите ширини. След последната си интервенция тя още веднъж провокира същински взрив и почтено да си признаем завоюва доста мъжки сърца. И въпреки славата й в последните две години да затихна, обилната Криси още има много фенове, а виновниците за това са тъкмо под брадичката й.

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/kpustunaqueen/, https://www.instagram.com/djuliana_gani/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР