Garden Gourmеt – кулинарно изкушение за 1-ва пролет за вегетарианци

...
Garden Gourmеt – кулинарно изкушение за 1-ва пролет за вегетарианци
Коментари Харесай

„Зелените“ протеини са по-добри за здравето и околната среда

Garden Gourmеt – кулинарно прелъщение за 1-ва пролет за вегетарианци и месоядци

Идването на пролетта покачва освен дневната температура, само че и опцията да увеличим двигателната си интензивност и да включим повече храни на растителна основа в менюто си.

„ Диета, богата на растителни храни – сезонни зеленчуци и плодове, сурови ядки, бобови и пълнозърнести храни - се смята за една от най-здравословните и се характеризира с намаление риска от сърдечно-съдови болести, диабет и наднормено тегло. Освен това началото на пролетта е подобаващ интервал за предприемане на разтоварващ хранителен режим . е налична и лесна за осъществяване идея, която сплотява най-важното при храненето на растителна основа. Подходяща е за всеядни, вегетарианци, вегани или флекситарианци. “, изяснява Весела Ламбер, специалист „ Здравословно хранене “.

 Весела Ламбер
Весела Ламбер
Освен алтернатива за уравновесено меню, продуктите на растителна основа се грижат и за здравето на околната среда .

Телешкият протеин да вземем за пример изисква към 100 пъти повече вода, в сравнение с растителния протеин. Един акър обработваема земя е задоволителен за производството на 9 кг. протеин от телешко месо и на 161 кг. протеин от соя. Освен това тя съдържа и всички нужни за човешкия организъм аминокиселини.

„ В Нестле имаме вяра, че пътят към по-устойчиво бъдеще можем да изминем единствено с общите старания на бизнеса и обществото. С всеки наш обществен ангажимент - от „ Нестле за живей интензивно! “ през „ Нестле за по-здрави деца “ до уговорките ни за възстановяване на околната среда, се стремим да променяме живота към по-добро с съответни стъпки и образци. “, сподели Нели Ангелова, шеф „ Комуникации “, Нестле Югоизточен пазар.

Nestlé се ангажира да дава по-вкусни, питателни и на растителна основа благоприятни условия за потребителите по целия свят.

Хората не престават да търсят разнообразни способи да се хранят по-здравословно и да понижат екологичния отпечатък от храненето си. Компанията разгласи упоритостта си да реализира нулеви чисти излъчвания на парникови газове до 2050 година, в това число посредством предложение на повече растителна храна и питиета.

Продуктите на Garden Gourmet се вписват във философията на „ Зеленото плато “ и са здравословна опция на месото, напълно на растителна основа . Sensational Burger, Веган Хапки и Веган Кюфтенца са вкусна „ зелена “ опция и за месоядци, и за вегетарианци. В основата на всички тях е соевият протеин, потвърден като един от най-пълноценните артикули, доставящ на организма деветте съществени аминокиселини.

В допълнение всички артикули от линията се оферират в опаковки, създадени за преработване.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР