Гардът на Ямбол Георги Герганов говори пред Sportal.bg преди утрешния

...
Гардът на Ямбол Георги Герганов говори пред Sportal.bg преди утрешния
Коментари Харесай

Георги Герганов пред Sportal.bg: Като сме единни можем да победим всеки

Гардът на Ямбол Георги Герганов приказва пред Sportal.bg преди утрешния дуел с Левски от 32-рия кръг на НБЛ. Само преди два дни ямболии надделяха другия столичен отбор в лицето на ЦСКА, откакто го съкрушиха със 75:71 на негова територия. По този метод Герганов и компания сложиха завършек на отрицателната серия от девет следващи загуби.

“Доста значима победа от психическа позиция, изключително в случай че от тези девет загуби, четири от тях пристигнаха с дребна разлика в заключителните две минути на срещите ”, съобщи плеймейкърът по отношение на триумфа над ЦСКА.
 Ямбол изненада ЦСКА в София Ямбол изненада ЦСКА в София
Въпреки значимата победа обаче Ямбол ще остане отвън плейофите на НБЛ през сегашния сезон. Отборът разполага с баланс от 8 победи и 20 загуби, като Герганов показа, че при започване на акцията упованията в лагера на отбора са били напълно разнообразни.

“Наистина е доста тъжно както за нас, по този начин и за почитателите. Със сигурност при започване на сезона имахме други упования, само че това е спортът. Кадровите проблеми са част от него и не мисля, че би трябвало да служат за опрощение ”, показа юношата на Ямбол.

Воденият от Александър Алексиев тим се изправя против Левски на следващия ден от 18:30 часа в зала “Триадица ”. Преди два месеца ямболии надиграха своя противник с 86:69 в зала “Диана ”, като в този момент също са стимулирани да сътворят изненада.

“Пределно стимулирани сме. Вижда се, че когато Иван Лилов и Павел Маринов са дружно на терена, тимът има друг тип и считам, че като сме единни можем да победим всеки ”, приключи Герганов.

Снимки: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР