Гардът на Берое Брейди Роуз беше избран за най-полезен играч

...
Гардът на Берое Брейди Роуз беше избран за най-полезен играч
Коментари Харесай

Стрелец на Берое е MVP на седмия кръг в НБЛ

Гардът на Берое Брейди Роуз беше определен за най-полезен състезател на миналия седми кръг в Националната баскетболна лига. Американецът заслужи оценката с представянето си в дуела на старозагорци с Черно море Тича във Варна. Берое завоюва мача със 78:62 точки. Три поредни тройки на Роуз при започване на последната четвърт донесоха триумфа на Берое.

Гардът приключи с най-вече маркирани точки - 23. Впечатляващ е индикаторът на американеца при стрелбата от зоната за трите точки. Роуз приключи срещата със 7 опита, 6 от които сполучливи, което прави 86% успеваемост. Гардът се регистрира още и с 5 битки и 4 асистенции, което му донесе коефициент от 29 пункта.

Днес от 19.00 часа Берое излиза против Черноморец (Бургас). Двубоят в спортна зала " Стара Загора " е от осмия кръг на НБЛ. Старозагорци са изправени пред предизвикването да реализират първи домашен триумф за сезона във вътрешното състезание. Старши треньорът Любомир Минчев ще може да разчита на новото попълнение Джими Гавин, който се включи на равнище при успеха над Черно море, оповестяват от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР