Гардът на баскетболния Рилски спортист Деян Карамфилов, който бе избран

...
Гардът на баскетболния Рилски спортист Деян Карамфилов, който бе избран
Коментари Харесай

Гардът на Рилски спортист Деян Карамфилов: Ние сме в по-добър ритъм

Гардът на баскетболния Рилски състезател Деян Карамфилов, който бе определен за най-полезен играч във финала за Суперкупата на страната, счита, че съставът от Самоков е в по-добър темп. Карамфилов завърши със 7 точки, 2 битки и 12 асистенции за триумфа на Рилски състезател над Балкан в Ботевград.

" Смятам, че ние сме в по-добър темп, тъй като изиграхме мощни срещи с европейски тимове. Второто е, че те бяха без двама играчи, а в днешното време единствено с един гард е мъчно да се играе. И естествено - нашата нападателна игра, това беше основно ", сподели баскетболистът, а на въпрос на кого би посветил успеха, той отговори: " Не знам, може би на себе си за цялата работа през всички тези години. "

Попитан за новите си съотборници и по какъв начин се сработват играчите в Рилски състезател, Деян Карамфилов разяснява: " Всичко в тима е наред. Все още се напасваме. Разбираме се новите момчета. Американците занапред опознават града, нашата просвета като цяло, другояче с българите се познаваме от националния тим и нямаме никакви проблеми. Много сме сплотени и това мисля, че се видя. "

" Мисля, че тази година ще сме повече фокусирани върху края на шампионата, тъй като може би това е най-голямото нещо, което липсва на Рилски състезател ", приключи баскетболният национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР