Гарантираме, че ще положим всички усилия, за да има правителство.

...
Гарантираме, че ще положим всички усилия, за да има правителство.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Дулово: Винаги съм казвал, че добро ДПС няма

Гарантираме, че ще поставим всички старания, с цел да има държавно управление. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов от Дулово. И изиска поддръжка за Юксел Ахмед, тъй като той е направил нещо доста значимо – мюсюлмани и християни да живеят в мир и естетика.

Образованието е доста значимо, с цел да могат децата сами да си дадат отговори на всички планове. За автомагистрала „ Хемус “ бяхме оставили 1,2 милиарда, с цел да се довърши и през днешния ден щяхме да дойдем по нея, сподели още Борисов.

Дулово е място от където би трябвало да се чуе какво е ставало през Възродителния развой. Защото внуците на Държавна сигурност през днешния ден ръководят София. Те се върнаха със страшна мощ. Винаги съм казвал, че положително Движение за права и свободи няма, сподели още Борисов. И напомни, че преди години политическите му съперници са го наричали кафеджия, тъй като е правил кафета на президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган. От Европа идваха да гледат по какъв начин се охранява външна граница на Европейски Съюз, само че ние го правихме дружно с президента Ердоган, той се съгласи да изнесем центъра за незаконни имигранти на територията на Турция, а не в България. Не инцидентно в най-кризисното време сред Турция и Европейски Съюз във Варна пристигнаха тримата огромни в Европейски Съюз и Ердоган. Подиграваха ми се, само че имаше нулева миграция, сподели още Борисов.

Ние си приказваме за сухопътен Шенген, само че сега той не съществува, тъй като канцлерът Олаф Шолц постави инспекция на всички външни граници на ГЕрмания, в това число

Апелирам за интензивност на изборите на 27 октомври, с цел да подсигуряваме непоклатимост, сподели някогашният кмет на Дулово Юксел Ахмед.

За мен е чест да съм в Дулово, тъй като през годините съм виждал по какъв начин се борите в този бастион на Движение за права и свободи. Много ми е болно, че четири години към този момент България тъне в давност и губи доверието си в европейските си сътрудници, сподели евродепутатът Емил Радев. И даде образец с проекта за възобновяване за над 10 милиарда. Борисов остави подготвени проекти, само че новите ръководещи сметнаха, че те би трябвало да го вкарат – изкараха печеливши планове и включиха акумулатори, сподели Радев. И даде образец, че ние сме усвоили едвам 3%, а в други страни в Европейски Съюз към този момент са получили 50- 60%.

Тази седмица получихме пестник от Австрия за приемане ни в сухопътен Шенген, сподели още Радев. И напомни, че преди страната ни е давана за образец с нулева миграция и европейски водачи са идвали, с цел да видят по какъв начин я пазим, сподели още той.

Няма да покрием индикаторите по недостиг и всичко това е огромен удар за България. Колегите от „ Продължаваме промяната “ не съумяха да одобряват, че Екатерина Захариева бе определена за комисар и започнаха офанзиви против нея. Уверен съм, че при започване на другия месец тя ще се показа ослепително на чуването. Нека си спомним кой събираше преди 4 година в Евксиноград елита на Европа, сподели още Емил Радев и прикани на 27 октомври да се гласоподава с бюлетина №18.

През годините област Силистра се чуваше основно поради ГЕРБ. Обновихме учебни заведения, детски градини, осветени алеи с равни тротоари. В безвремието, което последва не се строят автомагистрали и всичко клони към нула. ГЕРБ е единствената партия, която взема решение проблемите и дава цели. Много неща се споделиха за нас – по какъв начин ще ни чегъртат и унищожават. Време е да поемем нещата в наши ръце и да се обединим и да покажем, че можем, сподели лидерът на листата на ГЕРБ в Силистра Милен Делийски. И беше безапелационен, че мощният тим на ГЕРБ може да докара до сигурност и непоклатимост.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР