Гангстерската вдовица е интимна с руския милионер Серьожа, който от

...
Гангстерската вдовица е интимна с руския милионер Серьожа, който от
Коментари Харесай

Този Път Мая Илиева Отвя Главите На Всички! Вижте Кой Е Новият Й Любим! Завъртя Главата На Самия

Гангстерската вдовица е интимна с съветския милионер Серьожа, който от много време живее в България и е притежател на редица апетитни парцели във Варна и Бургас. Според близки до вдовицата на Жоро Илиев, тя още веднъж е влюбена и съвсем неразделна с съветския баровец, който е с към 10 години по-млад от нея. Казват, че Серьожа, който се познавал от много време с Мая, съумял да я омайност това лято и от този момент двамата обикалят дружно Европа.

„ Всяка седмица Сергей и Мая отлитат за по 3-4 дни на някоя топ дестинация. Откакто са дружно, посетиха Минокос, Сардиния, Рим, Милано, френската Ривиера, а за последно бяха на Балеарските острови “, одумват интимната тръпка на висаджийската вдовица познатите й.

Според думите им, Серьожа бил наследник на авторитетен съветски военачалник от близкото минало, който съумял да натрупа доста благосъстояние в родината си, което влага в България. Новият любим на Мая Илиева живеел в влиятелен мезонет в идеалния център на София и разполагал с голяма къща във Варна, настрана от това имал недвижими парцели в Гърция и Италия.

Финансовото положение на Серьожа обаче надали е повода той да заплени Мая Илиева, която съумя да наследи голямо положение след убийството на мъжа си Жоро Илиев на 25 август 2005 година За разлика от множеството мафиотски вдовици, чиито активи бяха отнети от съдружниците на убитите им мъже, Мая Илиева резервира съвсем целия формален бизнес, принадлежащ в миналото на Главния.

Тя разпродаде огромна част от хотелите и парцелите си и прибра внушителната сума от над 100 милиона лв., напомнят паметливи летописци на родния ъндърграунд.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР