GamePressure предава забавна ситуация, при която геймър харчи цяло състояние

...
GamePressure предава забавна ситуация, при която геймър харчи цяло състояние
Коментари Харесай

Геймър харчи $100 000 в Diablo Immortal, няма кой да играе с него

GamePressure предава занимателна обстановка, при която геймър харчи цяло положение за героя си в известна игра, с цел да разбере след това, че няма кой да играе против него.

Diablo Immortal се трансформира във все по-голям финансов триумф за Activision Blizzard. Докато огромна част от феновете на поредицата си споделиха изрично мнението за нея още при анонса ѝ (а и след излизането ѝ), то дребни и огромни харчат като луди в нея. YouTube стриймър с псевдоним jtisallbusiness решил да направи своя воин в действителност специфичен. И за тази цел похарчил сериозна сума: 100 хиляди $. Той обаче останал надълбоко отчаян, тъй като се оказало, че няма против кого да играе в PvP. Причината за това е елементарна: разпоредбите за мачмейкинг или свързването на играчи за онлайн сесии. Всеки $, които jtisallbusiness харчел, повишавало ранга на героя му и надлежно условията за ранга на съперниците му. Когато се спрял да харчи схванал, че просто няма различен, който да е изразходвал сходна сума за героя си. Jtisallbusiness се обърнал за помощ и искане за връщане на парите му в формалния конгрес на играта, а Blizzard му споделили, че са наясно с казуса, само че към този момент най-малко нямат решение – парите очевидно няма да му ги върнат. Това предизвикало стриймъра да вземе нещата в свои ръце и в този момент е решил да съди Blizzard. Ситуацията несъмнено звучи комично, а мненията под видеото му са много съобразителни. „Похарчи още 100 000. Би трябвало да помогне“, написа един от коментиращите. „Поздравления! Спечелил си P2W (Pay to Win или „Плати, с цел да спечелиш“ – порочна процедура на някои гейм издатели, с цел да печелят по-добре – б.а.), а в този момент се появяваш тук и ревеш“. „Пич, плащаш, с цел да биеш и най-после губиш“, гласят някои от другите мнения.

В други вести, свързани с Diablo Immortal излиза наяве, че известността на играта не престава. Излязла при започване на юни за платформите на iOS, Android, както и за лични компютри, играта е свалена към този момент над 30 милиона пъти. Това стана ясно от обява на Blizzard в обществената мрежа Twitter от 30-ти предишния месец. Това е с 10 милиона съоръжения повече от единствено седмица по-рано. Причината за този скок е разумна. На 25-ти юли Diablo Immortal направи своя дебют в Китай. За съпоставяне, преходът от 10 до 20 000 000 е лишило шест седмици. Това е и нараснало доста облагите, които играта притегля. По информация на Sensor Tower от предходната седмица, Diablo Immortal е донесла към този момент над $100 000 000 на Blizzard.

Още надалеч преди формалната си поява играта си навлече голям яд от обичайните фенове на Diablo. Първо, това, което геймърите преди три години беше анонс на Diablo IV, а вместо това получиха подобен на мобилна игра. На второ място, те предсказаха, че това ще е безжалостна машина за пари, а не обичайното прекарване, с което са привикнали. Вземайки поради триумфа на Immortal човек няма по какъв начин да не се замисли какво ще хрумне на Blizzard за идващия Diablo.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР