GameInformer представи обложката на юнския си брой и фокусът на

...
GameInformer представи обложката на юнския си брой и фокусът на
Коментари Харесай

Ново видео към Days Gone

GameInformer показа обложката на юнския си брой и фокусът на списанието за идващия месец: ексклузива за PlayStation 4 Days Gone.
Ако сте абонирани за списанието ще откриете 14 страници, които ще ви вкарат в играта – историята, геймплей механиките, транспортните средства и света на играъа и всички тези детайлности, които желаете да знаете за зомби апокалипсиса на Sony Bend. Тези от нас, които не получаваме списанието в пощите си и нямаме цифров абонамент, ще може да се насладим на новото видео към играта, колкото и малко да е то.

Освен няколко геймплей подиуми, някои, от които към този момент сме виждали, чуваме и репликата на един от разработчиците: „Ние не сме зомби-играта, която мислите, че сме“. Предстои да забележим дали е по този начин.



Играта се създава към този момент пет години от Sony Interactive Entertainment Bend. Действието на Days Gone стартира няколко години след настъпилия зомби апокалипсис в Щатите, запознавайки ви с Дякона. Той е член на моторизирана тайфа с името „Мелезите“.

Може да очаквате от Days Gone открит и голям свят, опция за персонализиране на мотора на „Дякона“, както и на самия него, голям боеприпас от оръжия и транспортни средства и ужасяващи зомбита.

Играта се чака да излезе идната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР