Game of Thrones (Игра на тронове) е сериалът, който плени

...
Game of Thrones (Игра на тронове) е сериалът, който плени
Коментари Харесай

Вижте кои футболни отбори подкрепят звездите от Game of Thrones

Game of Thrones ( " Игра на тронове " ) е сериалът, който плени целия свят и макар че към този момент бе излъчен последният епизод, то за продукцията ще се приказва още доста дълго време.
Последният, осми, сезон на " Игра на тронове " счупи върховете по гледаемост на HBO, откъдето настояват, че за момента междинната гледаемост на шоуто единствено в Съединени американски щати е 43 млн. фенове на епизод. Това е покачване с 10 млн. фенове по отношение на седмия сезон, който беше излъчен през 2017 година.
Ние обаче ще обърнем внимание на една по-различна страна, а точно кои футболни тимове поддържат звездите от сериала.
Започвайки с една от най-големите любимки - Емилия Кларк или по-известна в поредицата като Денерис Таргариен. Съвсем неотдавна Мохамед Салах участва на церемония вечеря, проведена от списание „ Тайм “, където се снима с чаровната актриса. Тя не пожела да отговори дали симпатизира на Ливърпул и дали въобще следи футбол.
За разлика от нея - Джон Соу, Церсей, Джейми Ланистър, както и доста други герои имат обичани тимове, а част от тях постоянно може да се видят и на стадиона. Кои футболни отбори поддържат звездите от " Игра на тронове " - вижте в нашата изложба .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР