Галя от “Каризма се отказа да се връща на сцената

...
Галя от “Каризма се отказа да се връща на сцената
Коментари Харесай

Галя от Каризма върти баници и сарми в родния Ямбол

 Галя от “Каризма " се отхвърли да се връща на сцената за непрекъснато и се трансформира в домашна готвачка. Някогашната поп звезда неотдавна показа, че се е прибрала в родния Ямбол и там прекарва дните си в домашна идилия с майка си и съседката Веска. Въртяла баници и сарми и се чувствала на седмото небе от самодоволство.

Само преди няколко месеца някогашната дуетна половинка на Миро твърдо смяташе още веднъж да става певица, откакто от години не се бе изявявала пред микрофона. Тези мераци се появиха, когато предишния февруари си пристигна в България от Лондон поради шоуто “Като две капки вода ".

Завръщането пред камерите възроди интереса й към музиката и тя даже показа, че има няколко песни мислено, които счита да запише и да предложи на почитателите си.

Коронавирусът обаче я отхвърли от всички тези проекти. Галя реши да поизчака с новата музика, до момента в който паднат рестриктивните мерки, защото сега няма никаква финансова полза от завръщането й на сцената.

Докато обаче това стане, тя запълва времето си с домакинска работа. Певицата се прибра в бащината къща в Ямбол, което на фона на космополитния Лондон, където живееше в последните години, си е същинска селска картинка.

Ежедневието си там прекарва в идилично-домакински занимания – край печката, въртейки домашни вкусотии.

“Грижих се за мама по празниците, върших баници, сармички, сладки и какво ли не. Почувствах духа на родния град, изслушах новите шлагери по музикалните канали, някои от които са доста готини ", разказва небрежно всекидневието си Галя. А също така загатна, че в последно време няма нищо общо с блестящата звезда, която в миналото обикаляше сцените с “Каризма ".

По-скоро наподобява на елементарна българска стопанка, сложена под карантина, която по през целия ден не смъква своите домашни облекла. Една от обичаните й приятелки в Ямбол се казвала вуйна Веска. Тя я угощавала с въглехидрати.

“Обожавам съседката, вуйна Веска, която е софийска баба на 84 прави неповторими сладки, от които постоянно ми носи, и приказва на “братче ". Да ми е жива и здрава, сърцето ми разтапя тази жена, като се прибера. Е, несъмнено, и мама, центърът на вселената ми, и едната шепа другари от детството, които по случайност са си към момента там ", споделя още Галя.

Певицата сподели фотоси на собствените си кулинарни опити. Оказва се, че с изключение на баниците и сармите, тя постоянно подготвя гювеч, а обичаната й закуска е качамак, пише Галерия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР