Галя Крайчовска представя кино акцентите тази седмица.А дано, ама надали

...
Галя Крайчовска представя кино акцентите тази седмица.А дано, ама надали
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Уди Алън отново се обяснява в любов на Европа

Галя Крайчовска показва кино акцентите тази седмица.

„ А нека, но едва ли ” - познатият констативно скептичен израз ни среща с новата героиня на Чарлийз Терон. Тя е претендент президент, една от най-влиятелните дами в света. За акцията си наема Фред, надарен и либерален публицист, на който преди години е била.... детегледачка.

Завързва се невероятна настройка и забавно премеждие в дебрите на политиката. Всичко е необикновено, само че не и невероятно.

Сет Роугън партнира на звездата. Ще забележим и чаровния Александер Скарскард. Филмът е сниман в Канада и Колумбия.

Уди Алън още веднъж ще се изясни в обич на остарелия континент. И този път снимачната площадка е в гореща Испания, само че в надълбоко обвързвания с киното Сан Себастиан. Американският режисьор събира забавен актьорски състав - отпред с Кристоф Валц, Джина Гершон и Луис Гарел. Снимките стартират на 10 юли.

Валерия Голино още веднъж влиза в ролята на режисьор. Видяхме я в режисьорския стол в „ Мед ”, в този момент навлиза в не по-малко съществени територии с „ Еуфория ”.

Матео е сполучлив и обаятелен млад бизнесмен, който не се стопира пред нищо в името на триумфа. Брат му Еторе е на другия полюс -деликатен и почтен гражданин на малко провинциално градче. Трудна обстановка ще ги събере и ще ги накара да се опознаят същински и да се преоткрият.

Валерия Голино е впечатлена от описа на собствен безценен другар, която вплита във кино лентата. " Главният персонаж е млад мъж, който е доста интелигентен, безреден, подвластен от кокаина, измамник и тотално безсрамен вид. Но аз не го осъждам. Този филм не е приказка за морала. “
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР