Галя Чимидова даде заявка да спечели Хелс китчън, но на

...
Галя Чимидова даде заявка да спечели Хелс китчън, но на
Коментари Харесай

За ресторанта й в Равда чакат на опашка, а шеф Ангелов изхвърли храната й в коша

Галя Чимидова даде поръчка да завоюва " Хелс китчън ", само че на старта претърпя неуспех

Тежко отчаяние изживя в " Хелс китчън " бизнесдамата от Равда Галя Чимидова, която ръководи един от най-хубавите заведения за хранене в курорта. Шеф Ангелов не хареса нейната паница и я изсипа непосредствено в коша, без даже да опита храната. Това мощно засегна Чимидова и в спалното помещение тя не скри сълзите на оскърбление и засегнатост. Въпреки това сподели, че не е трансформирала мнението си за топ готвача и продължава да го почита.

Галя бе показана във визитката си от " Хелс китчън " като Желязната лейди - жена, която ръководи с твърда ръка заведенията си, където през лятото се влиза единствено с резервации. В заведенията си тя не просто раздава команди, а облича престилката на шеф-готвач и се раздава изцяло. Менютата си изготвя сама, а ястията са по нейни предписания. С това тя си изяснява и обстоятелството, че гостите доста ги харесват.

" Аз съм началник и предпочитам личния състав. В кухнята се случва това, което кажа. Част от менюто е персонално мое, непрекъснато го усъвършенствам, а който не е с мен, е против мен и няма място до котлоните. На 47 години съм, само че мога да бъда момиче с девойките и сериозна с по-възрастните. Креативна съм, само че и взискателна. Скатавки не ми минават. Издигнах ресторанта до място, в което през лятото се влиза единствено с резервация ", показа се самохвално Галя. 

Тя получи поддръжка и от поморийката началник Виктория Зайкова, с която се оказаха близки приятелки. " Никога не съм се съмнявала, че мястото ти е в " Хелс Китчън ", написа Виктория във фейсбук.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР