Галка от Каризма може и от години да не се

...
Галка от Каризма може и от години да не се
Коментари Харесай

Галя от Каризма шашна от морето с огромни гърди

Галка от " Каризма " може и от години да не се изявява към този момент на родните музикални подиуми, само че за сметка на това пък в персоналния й живот всичко наподобява, че е цветя и рози.

Изпълнителката е щастлива с новото си гадже и неотдавна дори прикова погледите от сантименталната си морска почивка с огромните си гърди, които гордо разноски из плажа. Огромният бюст на русокоската стана обект на внимание на единствено на близките по родното Черноморие, само че и на почитателите й в обществените мрежи.

" Лелее, страхотна си, доста секси и с годините ставаш все по-хубава ", гласи един от многочислените мнения под съблазнителните снимки, които Галка е качила в профила си.

Както е известно за всички, Галка се отдръпна от дует " Каризма ", където си партнираше с Миро и с помощта на които стана известна у нас, когато двамата бяха на върха на славата. Замина за Лондон, където отвори напълно нова страница от живота си. В британската столица тя не съумя да направи кариера, тъй като е работила, каквото й падне, само че за сметка на това в персоналния й живот щастието е цялостно.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР