Галин се е заел с тежката задача да направи своя

...
Галин се е заел с тежката задача да направи своя
Коментари Харесай

Галин представи звездите от лейбъла си

Галин се е заел с тежката задача да направи своя личен лейбъл Алфа мюзик конкурентен на към този момент съществуващите компании. Дава сериозна поръчка с първите две имена в каталога си - Лидия и Десита.

Тийнидолът показа двете атрактивни дами пред своите почитатели на последното си присъединяване в Club XI Eleven в София. Той бе довел двете очарования с него и с изключение на дебютните си песни, дебютантките се включиха и в неговите дуетни песни с най-актуалните имена в сектора.

Десита я познаваме от предходна ария на Галин, само че с последната си Мусала даде сериозна поръчка, че има място на огромната сцена. Лидия пъ разчувства всички с нежния си глас и сполучливия дует с Галин Няма да ми мине, чийто видеоклип държи върха за гледаемост за първите 24 часа.

Момичетата се показаха на равнище и публиката в клуба ги приветства мощно, което е индикатор за ярко бъдеще. Научихме, че заведения към този момент демонстрират интерес към младите девойки и насочат запитвания за участия. Междувременно те приготвят и новите си планове, с които да нападат челните места на всички ранглисти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР