Галиче се прощава с 18-годишната Андреа. Междувременно хората излязоха на

...
Галиче се прощава с 18-годишната Андреа. Междувременно хората излязоха на
Коментари Харесай

Галиче се прощава с 18-годишната Андреа

Галиче се прости с 18-годишната Андреа. Междувременно хората излязоха на митинг с искане за най-тежко наказване за причинителя и за смяна в закона.

В ареста е 17-годишен юноша, който съгласно прокуратурата е направил цялостни признания.

Хора от Галиче и прилежащи села се събраха на митинг поради оптималната присъда, която може да получи обвиненият за убийството - 12 години, тъй като е малолетен, въпреки и престъпно проявен.
Най-много 12 години затвор грозят младежа, признал за бруталното ликвидиране в Галиче Министерство на вътрешните работи, прокуратурата и общините ще работят дружно за извеждане на "социопатите " от селата
" Исках да направя бал на детето ми, желаех да се гордее. И през днешния ден какво би трябвало да направя – заравяне ", сподели бащата на убитото момиче.

Веселин е индивидът, разкрил преди година Младен, пребит от същия малолетен. Нанесен му е нечовечен побой и за малко не е изгубил живота си.
Близките на убитото момиче в Галиче: Искаме пожизнен затвор за килъра Със съучениците на Андреа от през днешния ден ще работят психолози
Местните са уверени, че за първото нарушение е имало по-строга присъда, а не пробация, нещастието в този момент е можело да се избегне.

Жителите на Галиче обявиха, че сега в селото няма напрежение, само че такова ще се сътвори, когато след 5 година килърът излезе от пандиза.

„ Този закон пази убийците. Той ще излезе от пандиза и ще убие някой различен “, сподели бащата на 18-годишната Андреа.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР