Галена въвежда ново правило в бранша. Звездата на Пайнер е

...
Галена въвежда ново правило в бранша. Звездата на Пайнер е
Коментари Харесай

Галена намали участията си! Според нея трябва да се работи само по 3 дни от седмицата

Галена вкарва ново предписание в сектора. Звездата на „ Пайнер ” е понижила участията си и пее единствено 3 дни в седмицата, научи HotArena.

Засега няма почитатели, само че изпълнителката на „ Мама Ураган ” счита, че сътрудниците й би трябвало също да съкратят програмата си. Преди Галена работеше през цялата седмица, само че неотдавна се решила на смяна, защото желала да прекарва повече време с двамата си сина. Освен това счита, че хората не би трябвало да са в нощните заведения от понеделник до сряда, а да са съсредоточени върху професионалните си задължения, писа „ Уикенд “.

Така считам, че би трябвало да работим всички реализатори - четвъртък, петък и събота ”, показа Галена. Тя добави, че през седмицата хората би трябвало да работят или пък да учат, в случай че са възпитаници и студенти. Явно певицата е уверена, че в случай че с сътрудниците й имат изяви през цялата седмица, няма да повлияят на благотворно на доста свои фенове. Певицата даде образец с сътрудниците си зад граница. В чужбина имало концертни изяви единствено в петък и в събота.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР