Галена реши на стар заман да се прави на кукла

...
Галена реши на стар заман да се прави на кукла
Коментари Харесай

Галена стана жива кукла - slava.bg

Галена реши на остарял заман да се прави на кукла Барби. 36-годишната звезда шокира с новаторско решение за новия си видеоклип към летния си шлагер "Ти не си за мен ". Такова нещо в България досега не е правено и за следващ път Галена се прояви като отличник. Малко е стряскащ типа й във видеото, където се прави на жива кукла Барби. А още по-смущаващо е признанието й по-късно, което изяснява решението й за ексцентричното видео.

"Всяко малко момиченце си мечтае да е кукла Барби. Аз не върша изключение, а когато съм заобиколена от изобретателни хора, резултатът е налице — моето лятно предложение за всички секси Барбита, които не разрешават на някакъв си Кен да ги върти на пръста си.
Безкрайно желая да благодаря на целия екип, тъй като снимачният развой беше същинско предизвикателство. В желанието си да ви покажем всякога нещо ново и ексцентрично си слагаме все по-трудни задания. И тази история с кукли беше такава, само че дръзвам да настоявам, че дадохме всичко от себе си! Надявам се насладата за сетивата ви да е цялостна, а “Ти не си за мен” да стане част от историята на вашето лято 2021 ", написа чалга фурията в своя профил във Facebook....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР