Галена разкри в предаването Преди обед днес, че не за

...
Галена разкри в предаването Преди обед днес, че не за
Коментари Харесай

Галена пет пъти отказвала да бъде треньор в Гласът на България

 Галена разкри в предаването " Преди обед " през днешния ден, че не за първи път й оферират да бъде наставник в " Гласът на България ". Това се случва към този момент за пети път, призна певицата. 

" На петия път трябваше да приема. Със сигурност в случай че бях отказала и този път, нямаше да има последваща покана ", призна самата певица в " Преди обед " по bTV.

Причината да отхвърля подобен ангажимент е неналичието на убеденост, че може да се оправи.

" Винаги съм го приемала като ролята ти да определиш ориста на някого. Не съм човек, който подлага на критика, това ме е спирало. Вече съм задоволително уверена на фона на тези 17 години опит, които имам. Имам увереността да го направя - на фона и на това, че съм най-гледаната и слушана българска изпълнителка в Youtube. Сега мога да дам доста препоръки и да покажа верния път на доста надарени реализатори ", безапелационна е изпълнителката.

" Важно е преди да критикуваш да кажеш и кои са плюсовете. Да вдигнеш индивида до една степен, а когато някой не става - просто не се обръщаш ", съобщи тактиката, която има намерение да следва в продукцията. Според нея към този момент са отминали времената, в които на кастингите се явяват хора, които просто желаят да се покажат по малкия екран.

За връзките си с останалите ментори в " Гласът на България " споделя: " Не мога да кажа, че сме близки в живота, само че с Любо и Дара сме се срещали доста пъти. Енергията сред нас е позитивна. С Иван Лечев се срещнах на кастингите и му желаех препоръки по отношение на изявата ми в " Гласът на България ". Като цяло всички са доста положителни и с настройката за едно хубаво превозване ".

Любимият на Галена също подхожда с схващане, че половинката му няма да е до него за прочут интервал от време, защото поради изявата певицата ще се придвижи да живее в София.

" Галин не е благополучен, тъй като няма да ме има. Но пък постоянно се е гордял с моите триумфи, въпреки ревниво ", показа още звездата на " Пайнер ". " Искам нещо ново да ми се случи и съм с отворени прегръдки за това предизвикателство ", добави още тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР