Галена и Тони Стораро са любимите поп фолк изпълнители на

...
Галена и Тони Стораро са любимите поп фолк изпълнители на
Коментари Харесай

Криско с любопитно признание за Галена и Тони Стораро

Галена и Тони Стораро са обичаните поп фолк реализатори на Криско, а признанията, които направи неотдавна, сигурно ще изненадат мнозина, най-много най-верните му почитатели, които надали го свързват толкоз с този музикален род.

" Преди 15 години започнах единствено с рап части, по-късно с поп, регетон. Направих доста песни с хора от попа като Мария Илиева, Лора Караджова. След това, като се изчерпаха тези неща, желаех да направя други неща и най-много да предизвикам себе си. Затова доста желаех да вкарам реализатори, които персонално одобрявам и да се омешаме.

 undefined

Освен това, в никакъв случай не съм бил човек, който да разграничава стиловете и отхвърля нещо. Едни от обичаните ми поп фолк реализатори са Галена, Тони Стораро и по тази причина ги поканих в мои планове, които за моя наслада станаха доста сполучливи ", довери изпълнителят.Криско разказа и по какъв начин е решил да смени попрището от артист на продуцент ", това показа той в тв изявление за Фен ТВ.

" Нямам чувството, че имам даже един работен ден ", добави още артистът и даде съвет на всички, които не си харесват работата, да влагат в нещо, което ще им доставя наслаждение.

 undefined

" Когато започвах своята кариера, желаех да основа малко повече контакти и да си намеря работа в радио или телевизия. На мен постоянно задачата ми е била да работя в радио или тв, тъй като аз обичам радиото и малкия екран, обичам работата на хората зад кадър в тези специалности и това ми е доставяло наслаждение. А това, че станах единствено малко по-популярен, е единствено бонус ".

Към днешна дата на Криско му е доста забавна ролята на продуцент, приема я като безусловно предизвикателство и разкрива, че когато основава ария за даден реализатор, цели с изключение на тя да бъде присъща за него, само че и да оставя своя почерк в нея. Примери за това са дуетите му с Галена и Тони Стораро.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР