Галена и Преслава май са заровили томахавките, след като години

...
Галена и Преслава май са заровили томахавките, след като години
Коментари Харесай

Галена и Преслава пак са приятелки

Галена и Преслава май са заровили томахавките, откакто години наред нямаха персонална връзка.

В последната година двете затоплят връзките си, радват се почитателите им. Преди дни пък Галена гостува на инфлуенсъра Алпер Чочев и се върна обратно във времето, споделяйки любопитни обстоятелства за професионалния си път. Не пропусна и шлагера си с Преслава „ Хайде, откажи ме ”. Галена изненада прелестно, защото не е толкоз надалеч времето, в което с колежката й даже избягваха въпросите една за друга.

Приятелките, които на времето дружно стартираха кариерите си и дори са живеели дружно, помагайки си във всичко, се изпокараха от дълго време, само че по този начин и не се разбра повода. Слухове имаше всевъзможни и на инат на всеобщото любознание, Галена и Преслава удържаха на изкушението и в никакъв случай не споделиха за какво настъпи раздор в дружбата им. Един от дребното пъти, в които Галена не пропусна въпроса, бе през 2017 година в предаването „ Папараци ”. Тогава пайнерката акцентира, че повода за разрива в другарството й с Преслава не е премията „ Певица на годината ”. Това бе най-коментираната тематика до тогава – Галена се била обидила, че колежката й отново взима наградата, поради което и не се появила на церемонията. Наградите, сподели тогава Мама Ураган, за нея в никакъв случай не са били значими или са значими до толкоз, колкото са за почитателите й, които постоянно се вълнуват. Галена не издаде за какво с Преслава към този момент не са приятелки. Само показа, че са на друго мнение по въпроса.

„ Всеки си има версия за нещата. Все отново съм го изговорила и с нея. Тя има своя версия, аз имам своя. Нека да запазя моята за себе си ”, сподели Галена. Тя добави, че е обикновено да има рецесии и неразбирателства в едно другарство. „ Може би и двете допуснахме да се случи в нашите връзки ”, сподели тя. Приятелството им, което е към този момент повече от 15 години, от колкото се познават, завършило, само че тя продължавала да почита колежката си. Изрази увереност, че и Преслава я почита. „ Никога не сме се карали. Просто настъпи едно безмълвие ”, показа Галена.

Може и да не стане ясно за какво са развалили дружбата си, само че пък напоследък наподобява прекомерно евентуално въпросът да загуби напълно новост, защото двете последователно разчупват ледовете в връзките си. Миналата година Галена поздрави колежката си за рождения й ден. Е, не в обществените мрежи, както вършат звездите нормално, а от сцената на клуб в Слънчев бряг. Феновете обаче бързо разпространиха новината. Още повече, че тогава и Преслава бе в Слънчев бряг, където означи празника си с охолно празненство. Седмици по-късно, когато през юли Галена хвана ковид, Преслава й се обади персонално, с цел да се убеди, че е добре. Това показа самата тя: „ За сведение на всички злобни сайтчета, които не са осведомени: Не бих ви споделила, само че тъй като се надпреварвате да хулите и плюете, ще ви осведомя. Аз потърсих Галена още преди няколко дни! Предпочетох да я чуя персонално и да знам по какъв начин е, вместо да напиша едно „ Оздравявай бързо ” в Инстаграм! ”.

Преди дни Галена проговори за Преслава – нещо, което от дълго време не бе правила. Във видео за поредицата на инфлуенсъра Алпер Чочев, Мама Ураган разяснява всички въпроси за клиповете си, като не пропусна и този към дуета си с Преслава „ Хайде, откажи ме ” от 2011 година Тогава двете към момента бяха извънредно близки приятелки и почитателите им дори се чудеха за какво нямат дует. Галена си напомни, че не подхвърляла концепцията за обща ария, защото Преслава към този момент имала много с други сътрудници. „ Когато пристигна момента, й споделих: Досега не съм имала храброст. Ти направи с еди си кой, с еди си кой. Не съм желала да спекулирам с нашето другарство. Едва ли не да желая да ограбвам от нейната популярност. И по тази причина не съм желала дует с нея ”, показа Галена. Когато чула песента „ Хайде, откажи ме ”, незабавно си я показала в дует с приятелката си. Предложила й и Преслава доста харесала песента. „ Хайде, откажи ме ” е измежду огромните им шлагери. По-късно, двете изпяха с Борис Дали песента „ Бутилката ”. Феновете надали могат да чакат нов дует на Галена и Преслава. Затова пък двете май към този момент отново са приятелки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР