„Галъп Интернешънъл Болкан“ издаде книга за спомени със заглавие „30

...
„Галъп Интернешънъл Болкан“ издаде книга за спомени със заглавие „30
Коментари Харесай

Зад завесите на политиката: Първан Симеонов, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев с нова книга

„ Галъп Интернешънъл Болкан “ издаде книга за мемоари със заглавие „ 30 години NON-STOP “. По този мотив в студиото на „ Тази заран “ гостуват социолозите Първан Симеонов, Кънчо Стойчев и Андрей Райчев.

И тримата са безапелационни, че публичното мнение е доста значимо.

„ За положително или неприятно ние сме една провинциална външна страна. Оставаме едни от най-големите песимисти в света. За щастието сме на средноевропейско равнище. Светът е разграничен дали изборите са почтени или не – ние имаме явен отговор, не са почтени “, счита Кънчо Стойчев.

Според Първан Симеонов цикличността в нашата политика се трансформира в народен сексапил, а Андрей Райчев дефинира политиката ни като „ безвкусна гозба “.

„ Тук процесите са същите като Полша, Чехия и Унгария. Хората са мрачни и недоволни, само че и освен у нас. Тези 100 млн. източноевропейци има две неща – в никакъв случай не се е живяло толкоз хубаво и в никакъв случай хората не са се чувствали толкоз зле “, сподели Райчев.

Стойчев пък счита, че след рухването на Берлинската стена Европа не се е отворила изцяло за нас. „ Те го направиха по други съображения преди 30 години, само че в сърцата на хората това не стана “, сподели Стойчев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР