Галакси Инвестмънт Груп спечели поредния си Бизнес Оскар от конкурса

...
Галакси Инвестмънт Груп спечели поредния си Бизнес Оскар от конкурса
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп се окичи с поредния Бизнес Оскар от „Мистър и Мисис Икономика“

Галакси Инвестмънт Груп завоюва следващия си Бизнес Оскар от състезанието „ Мистър и Мисис Икономика “ 2023. Изпълнителният шеф на компанията Константин Бояджиев бе отличен в категорията „ Инвестиции и напредък “ по време на годишните награди на сп. Икономика и КРИБ, която се организира в столичната зала „ Джон Атанасов “ в наличието както на локалната и централната власт, по този начин и на водещи представители на бизнеса. Високото отличие беше връчено от министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов.

Вече 33 години „ Мистър и Мисис Икономика “ отличава български бизнесмени, мениджъри, икономисти и финансисти, съдействали за високите триумфи и развиването на българската стопанска система. Символ на състезанието е статуетката „ Рибарят и златната рибка “ на маестро Ставри Калинов, който по-рано тази година загубихме, и на който гостите на церемонията отдадоха специфична респект.

„ Днешната премия е следващото самопризнание за постигнатите резултати от целия екип на компанията, който издигна Галакси Инвестмънт Груп до лидерските позиции в бранша на недвижимите парцели и новите технологии. Подобни оценки ни стимулират да продължаваме да се развиваме и за следващ път ни потвърждават, че непрекъснатите вложения в ноу-хау и нововъведения ни движат в вярната посока за реализиране на стабилно развиване на бизнеса и модерния метод на живот “, показа по време на церемонията Константин Бояджиев.

„ В сходство със устрема ни за образован и резистентен стопански напредък, към този момент над 20 години сполучливо построяваме и развиваме отличителни планове, които са насочна точка за най-високи интернационалните стандарти. Наред с петзвездните хотели, първокласните офис здания и жилищни комплекси, индустриалните парцели и ритейл парковете, през днешния ден Галакси Инвестмънт Груп стои в основата и на най-мащабния и сполучливо осъществен план за произвеждане на слънчева сила в България “, добави в умозаключение той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР