Галакси Инвестмънт Груп грабна отличието в сектор „Недвижими имоти“ в

...
Галакси Инвестмънт Груп грабна отличието в сектор „Недвижими имоти“ в
Коментари Харесай

Наградиха Галакси Инвестмънт Груп в конкурса Мистър и Мисис Икономика 2017

Галакси Инвестмънт Груп сграбчи оценката в бранш „ Недвижими парцели “ в тазгодишното издание на състезанието Мистър и Мисис Икономика. Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) подреди компанията и нейният шеф Константин Бояджиев измежду най-успешните в страната, съдействали извънредно доста за развиването освен на бранша, само че и за стопанската система през изтичащата 2017 година.

„ Тази премия е доста специфична, тъй като е самопризнание освен за мен като управител. Тя е най-много отличие за напъните на целия екип на компанията. Приемам наградата и като ангажимент, който би трябвало да бъде отстояван с обещанието, че ще продължим да работим със същата непримиримост и професионализъм, освен за подобряването на пазара на недвижими парцели, само че на бизнес климата като цяло “, показа по време на церемонията Бояджиев.


Награди бяха раздадени в общо 14 категории, както две от тях - огромни и са надлежно за Мистър и Мисис Икономика 2017. По традиция спечелилите в обособените категории получиха статуетката „ Рибарят и златната рибка “, направена от фамозния български ваятел Ставри Калинов, която с времето се е трансформирала в запазена марка на състезанието.

Конкурсът " Мистър и Мисис Икономика " е най-значимият стопански конгрес, провеждан в последните 20 години. В този интервал наградата е бил в ръцете на едни от най-изявените български бизнесмени, икономисти и финансисти.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР