Гала- церемонията Певец на годината излъчи своите ежегодни първенци от

...
Гала- церемонията Певец на годината излъчи своите ежегодни първенци от
Коментари Харесай

Лорд Евгени Минчев: Кривошиева с нечетен брой точки, руски „пирони“ в дрехата на Пиронкова и още + СНИМКИ

Гала- церемонията Певец на годината излъчи своите годишни първенци от българската естрадна сцена. За да разяснява облеклата им, на аления килим застана лорд Евгени Минчев- естет, критик и ценител на звездния жанр.

 

Веси Цюргбрюг- изискан по съседски

Дамата с черпака от утринния блок на Би Ти Ви, връчи една от премиите в границите на гала- церемонията. Дали тъй като беше по комшийски, или не бе имала време да се преоблече, Веси Цюрбрюг се яви като на градинско празненство. Макар без шапка, тя цъфтеше като британски двор, в който изобилстваха най-ярки багри. Пощипване по дрешника заслужава и Петя Буюклиева, още веднъж в черно и асиметрична кройка. Дамата взе приз за изцяло творчество и най- добър концерт за 2022 година.

Ненчо и Владов- „ вечерята е сервирана... “

Аплодисменти за двете стилни дами- сестри Нери Русева и Катрин Балабанова. Съпругата на Ненчо Балабанов сподели свежарска визия, която би била истинска даже за премиите Оскар. Сестра и Нери, блестеше в черно и перли. Не по този начин ласкаво бих се изказал обаче за господата. На напред във времето Ненчо, макар очевидните му старания, седи с напрежение в черен костюм и бяла риза. Иде ми да му кажа- апелирам, донесете супата, без лимон. Пеещият артист Симеон Владов /двамата наградени в своите категории/, пък е прибавил елек, увеличаващ усещанията ми, че е сътрудник на Балабанов освен на сцената само че и... в „ ресторанта “.

Кривошиева с нечетен брой точки

 

Богдана Карадочева бе най- шикозна по време на гала- церемонията. Черно, перли и диамантена брошка я открояваха освен от сътрудниците и само че и от публиката. Тя получи своя приз за Грандама на българската сцена от актрисата Ирен Кривошиева и композитора Артур Надосян- почетен ръководител на журито. Кривошиева заслужава дребен „ укор “ поради ризата си на точки. Тя не е знаела, че тази година точките принадлежат на госпожа Кусама и също по този начин, че за дреха се носят нечетен брой точки.

Васка Пенкова господства Гергана по жанр

Актрисата Гергана Стоянова притегли кавалерските погледи, само че също по този начин и моят сериозен нос. Колието, сходно на чиния с бита сметана, бе по този начин натрапчиво, че мислех да взема супена лъжица и да отстраня малко от него. Прическата може да мине в по-горен клас, гримът също. Бизнесдамите Васка Пенкова и Юлия Забунова внесоха пролетен изискан на събитието. Пенкова- вдясно, бе избрала люлякови нюанси, които предлагам за задаващия се сезон. Минзухарено и тревисто зелено, изобилстващи по копринената риза на Васка, също са целесъобразни за топлите дни.

Руски „ пирони “ в дрехата на Пиронкова

 

Смятам, всички сме съгласни, че композиторката Вида Пиронкова е стилна, колкото тапет в съветска дача. Тук се кръстосват цветове и форми, за някои от които би трябвало лупа а за други заличаваш молив. Одобрявам прическата, тя придава благороден тип на Пиронкова. Неразборията от кафеникави перли освен боде очите само че и пръстите, които са ги правили. Награденият стихотворец Добромир Банев е като явяващ се на изявление за стюард. Той в действителност лети високо в поетичната си кариера, само че чак алена вратовръзка и кариран панталон... Както се споделя, даже аз не се осмелявам да съчетавам това.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР