Гала направи изказване в ефир, което взриви до такава степен

...
Гала направи изказване в ефир, което взриви до такава степен
Коментари Харесай

Гала сподели защо не говори за материалните си придобивки

Гала направи изявление в ефир, което взриви дотам обществените мрежи, че някои не устояха и намерено нападнаха тв водещата за арогантността и дързостта ѝ.

Причина за невъздържаната реакция на консуматори и фенове на " На кафе " стана изявлението на Гала с поп артиста Миро. Темата на диалога им беше за шерването.

" Трябва да споделяме както триумфите, по този начин и неуспехите. Ние все мислим за това, какво ще си помислят хората, само че не съм разрешавал това да ме управлява. Злопаметен съм и това е нещо, с което се боря, работя върху себе си. Искам да звънна на тези, към които се усещам афектиран и да им желая амнистия ", показа Миро.



" Не споделям неудачите си с хората, може би единствено най-близките, тъй като те демонстрират едно такова удовлетворение, че и при мен не всичко е безпрепятствено, изключително в случай че си по-популярен ", незабавно го репликира и Патрашкова.

А Гала добави: " Аз си признавам, че мога да споделя и с не толкоз близки хора, само че заобикалям и не поради злоба... Избягвам тъй като ми става мъчително, в случай че този човек не може да си ги разреши, дали няма да му стане погрешно като се лаская аз по какъв начин се усещам добре, по какъв начин материално съм придобила нещо. "

Именно тези думи на Гала провокираха бурните възгласи и в обществените мрежи, където мненията гравитираха към изказванието, че тези приказки в ефир се случват на фона на бедността, в която от години живее немалка част от българския народ, написа show.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР