Гала може да стане баба в най-близко време, шушука се

...
Гала може да стане баба в най-близко време, шушука се
Коментари Харесай

И Гала става баба! Вижте как Мари и синът на Джуджи сюрпризираха водещата

Гала може да стане баба в най-близко време, шушука се в Нова телевизия. Дъщерята на водещата – Мари, към този момент възнамерява бебе дружно със сина на Джуджи – Константин, с който живее повече от две години. За Новата година двамата си направиха една и съща татуировка – малко бебешко краче, дочу HotArena.

Според слуховете, младата двойка не е избрала инцидентно татуировка във формата на детско краче. Известно е, че това е знак на зараждащия се живот и на предстоящ правоприемник, какъвто влюбените възнамеряват да основат през 2021 година Гала е била първата, на която Мари е изпратила фотография с новото си „ бижу ”. Звездата била очарована, когато го е видяла, настояват осведомени. След Мари тя години наред мечтаела да второ дете – този път от обичания си Стефан. Той обаче самичък призна преди години, че единственото изискване, което сложил пред водещата, с цел да бъдат дружно, било да нямат повече деца. По този метод в името на огромната си обич звездата от „ На кафе ” се отказала от най-голямата си фантазия – да има още едно дете. След като обаче Мари пораснала, тя почнала да мечтае за дните, в които ще се радва на внуче. Преди дни нейната сватя Деляна Маринова – Джуджи, разкри в тв изявление, че двете с Гала били безапелационни пред децата си, че няма да им гледат бебетата. Но осведомени настояват, че водещата на „ На кафе ” давала благо и драго за наслаждение да дундурка бъдещия правоприемник на младата Мари, написа Уикенд.

Момичето и приятелят й Константин са дружно от деца, въпреки че във връзката им не постоянно нещата са вървели без спънки. През годините те са се разделяли няколко пъти, само че това единствено им помогнало да осъзнаят, че не могат един без различен. Те взеха решение да заживеят под общ покрив преди две години и половина, тъй че към този момент се познават задоволително добре, с цел да могат да възнамеряват основаване на лично поколение. През март Мари ще стане на 24 години. Точно на такава възраст е била и Гала, когато я е родила.
Наскоро Джуджи разкри, че младите мечтаят да встъпят публично в брак. Кога обаче ще стане това, зависи значително от развиването на пандемията. Те желали обилна и радостна женитба с танци и доста посетители, каквато сега е невероятно да създадат. Затова считали да изчакат по-благоприятни дни. Не е изключено бебето да се появи преди да са вдигнали сватбата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР