Гала има повод да почерпи, защото вече е горд собственик

...
Гала има повод да почерпи, защото вече е горд собственик
Коментари Харесай

Ето как изглежда новата луксозна къща на Гала

Гала има мотив да почерпи, тъй като към този момент е горделив притежател на мечтана къща. Тв водещата се похвали в профила си в обществените мрежи с мястото, в което към този момент ще живеят със Стефан, а реакциите са предстоящи.

От видеата, които пусна в профила си русокоската става пределно ясно, че новия й дом е ултра съвременен, първокласен и необятен - за какъвто тя в никакъв случай не е крила, че си мечтае.

Първото, което Гала сподели от вкъщи си край язовир Искър, е по какъв начин засажда красиво британско мушкато в сандъчета, след което прави и обиколка на палата, за които излиза наяве, че е дело на напълно родни производители.

" Исках такава къща, на един етаж, с високи тавани и да наподобява по този метод. Точно по този начин си я представях. Дворът не е огромен, само че има още доста работа и грижи по него. Половината част на къщата е облицована с дърво, а другата е с камък ", описа Гала на почитателите си. И не спести фрагменти от красивото кътче, в което постоянно ще се отдава отсам нататк на релакс и успокоение.

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР