Гала била напът да докара до фалит настоящия си приятел

...
Гала била напът да докара до фалит настоящия си приятел
Коментари Харесай

Гала разори мъжа си! Стефан й купи тузарски апартамент за 200 бона в Банско

Гала била напът да докара до банкрут сегашния си другар Стефан със скъпите дарове, които желала от него, разбра HotArena.

Последното, което водещата на „ На кафе “ съумяла да си изпроси, е първокласен апартамент в покрайнините на Банско .

С тузарския парцел русокоската се е сдобила преди по-малко от месец, тъкмо в пика на зимния сезон у нас. Жилището се намира в една от постройките на известния комплекс „ Пирин Голф “ , който с изключение на пространства за нощувки, предлага на туристите опцията да си закупят студио, апартамент или вила, в които да отдъхват необезпокоявани когато и да е на годината, писа „ Ретро “.

Проста информация демонстрира, че най-евтини и дребни като площ пространства там вървят приблизително по 100 000 лева, а в ризорта парцели имат редица световноизвестни скиори.

Гала обаче не се задоволява с минимума и вместо студио поискала от Стефан апартамент, който разполагал с две спални, хол с кухня и имровизиран двор с панорама непосредствено към заснежен Пирин. За комфорта на половинката си Стефан се изръсил с повече от 200 000 лева .

От няколко седмици всеки уикенд тв звездата и мъжът й пътували до Банско, където си отдъхвали от сивото всекидневие в София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР