Гал Гадот няма да се превъплъти в ролята на Даяна

...
Гал Гадот няма да се превъплъти в ролята на Даяна
Коментари Харесай

Жената чудо 3 с Гал Гадот няма да се осъществи

Гал Гадот няма да се превъплъти в ролята на Даяна Принс, защото студиото ДиСи не възнамерява да създава филм за " Жената знамение 3 ". Новината идва малко повече от седмица, откакто актрисата разгласи, че шефовете на ДиСи Джеймс Гън и Питър Сафран са декларирали, че ще си сътрудничат за трета част.


Миналата седмица позитивната вест за " Жената знамение 3 " се сблъска със суровата действителност, заради изказванията, че такова заричане не е било обещано и не са водени диалози за нейната роля, заяви " Variety ".

Според източник, осведомен със обстановката, на Гал Гадот не са били давани никакви обещания по отношение на нова продукция. Не е имало и съответни диалози за това актрисата да се превъплъти в ролята в новата галактика на ДиСи. Гън и Сафран дадоха старт на 2023 година с презентация, представяща първите заглавия от свежата им кино линия, като " Супермен: Наследство ". Вниманието им остава отдадено на тези кино планове.

Гал Гадот за пръв път загатна, че филмът ще се осъществя, в изявление за ComicBook. " Обичам да обрисувам Жената знамение ", сподели тя пред изданието. " Това е толкоз близко и скъпо на сърцето ми. От това, което чух от Джеймс и от Питър, е, че ще създаваме дружно " Жената знамение 3 ".

Гадот сподели, че Гън и Сафран са я уверили, че филмът ще се случи. " Бях поканена на среща с Джеймс Гън и Питър Сафран и това, което те ми споделиха, изтъквам - " Ти си в най-хубавите ръце. Ще разработим " Жената знамение 3 " дружно с теб. Обичаме те като Жената знамение. Няма защо да се притесняваш. Така че времето ще покаже ", съобщи тя.

Първоначално по " Жената знамение 3 " се работеше по време на предходното управление на студиото, като Пати Дженкинс и Гал Гадот трябваше да възобновят функциите си надлежно на режисьор и основна актриса. Въпреки това към декември 2022 година се появиха известия, че проектите за трети независим филм за Даяна Принс са били изоставени. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР