Гафовете в Министерство на младежта и спорта започват да придобиват

...
Гафовете в Министерство на младежта и спорта започват да придобиват
Коментари Харесай

ММС е на авто-пилот – назначават протеже на Руди Гела за шеф на младежката дирекция

Гафовете в Министерство на младежта и спорта стартират да получават трагично-комичен темперамент. След като арестуваха за убийството на брачна половинка й скандалната Габриела Пеева от „ Промяната – фаворитката на сегашния министър на спорта авто водач за поста „ шеф на дирекция „ Младежки политики “, той откри нов вид. Според чудесно осведомени източници любимка на Руди Гела, назначена от него в Инспектората, ще бъде трансферирана в младежката дирекция, където са и всички стратегии, свързани с хазарт.

 

Възрастната дама надали схваща от юношески политики, само че в случай че е правилно, че Васил Божков забива тежки финансови инжекции в политическите упоритости на натежалия някогашен състезателен министър – ползите там са ясни.

 

Днес е било обявено от заместник-министъра, забъркан в подкупа с щангите и дипломен началник на така наречен министър – Даниела Дашева, че новият шеф на младежката дирекция ще бъде Мадлена Малинова, позната на всички в спортното министерство като индивидът на Руди Гела. Дали по този начин нареченият сегашен състезателен министър Даниел Илиев ще завърши мандата си като кукла на конци на Васил Божков и подсъдимия Радостин Василев? Или отново ще каже, че не е схванал! ММС е на авто-пилот.

Автор: crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР