ГАФ! Сама три букви, които предават всичко изговорено в това

...
ГАФ! Сама три букви, които предават всичко изговорено в това
Коментари Харесай

Експерт: Трябваше ли генерал Мутафчийски да остане запомнен с ”яко да измрат”?

ГАФ! Сама три букви, които предават всичко изговорено в това изявление. Гротеска. Обида за всеки естествен, мислещ човек. Моите почетения към професионалните качества на военачалник Мутафчийски, само че по-добре това изявление изобщо да не го беше давал. Изобщо, има ли някой, който да го поучава? Преумората си споделя думата.
Има ли капитан на руля? Това е въпросът, който идва на разум в подобен миг, при подобен ГАФ. Кой ще преведе кораба, наименуван Република България, през вълните на тази по всичко проличава дълга и комплицирана рецесия?
" Яко да измрат "...
Или " Някой мазета рибата "...
...
НОЩ...
Пак три букви.
Дали да разбираме думата съгласно определението в тълковния речник, т.е. като част от денонощието сред вечерта и сутринта. Или като една работна група, основана със заповед на министър-председателя по силата на Устройствения устав на Министерския съвет, известна като Национален действен щаб. Административно формирование без пълномощия да взема решение, а единствено да поучава.

Това изявление сподели едно. Думата с три букви. Която от двете думи си изберете.
Стига толкоз! Стига импровизации! За такива рецесии като тази би трябвало да има авансово основани механизми и процедури. Ето по това би трябвало да се работи в този момент. Нека това изявление най-сетне да ни " светне лампата ", че би трябвало да стартираме да работим по този начин, че да си подредим системата за национална сигурност. За да сме подготвени и за подобен тип рецесия. Очевидно НОЩ не е най- удачният вид.
Иначе извинението за израза с " якото измиране " в този момент е най-малкото, което би трябвало да направи военачалник Мутафчийски.

А Бенатова се държа заядливо от началото до край, само че въпросите й имаха смисъл.

Трябваше ли в последна военачалник Мутафчийски да остане запомнен с " крепко да измрат "... Толкова старания и нерви и най-после с това ще остане в главите на множеството хора. Определено е липса и на политически опит. И на опит в общуването с хората. И въпрос на пресилване и изтощеност.
Както и да го погледнем, това си е чист гаф. Жалко.

Военният специалист Михаил Найденов, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР