Гадно е да си сам на празниците, особено когато Фейсбук

...
Гадно е да си сам на празниците, особено когато Фейсбук
Коментари Харесай

Новогодишните обещания на всяка необвързана жена

Гадно е да си самичък на празниците, изключително когато Facebook е цялостен със фотоси на двойки, които си разменят дарове, сгодяват се, карат кънки на лед и се гушкат край някоя камина.

Е, ние пък можем да кажем на всички необвързани девойки, че 2023-та ще бъде вашата година и няма защо да се притеснявате!

Ако си сама на Нова година, през днешния ден ще ти дадем няколко хрумвания за доста потребни новогодишни обещания за необвързани, с които новата година ще ти потръгне повече от добре!

1. Преживей някогашния си - стой да го следваш в обществените мрежи, не отваряй профила му, направи всичко, което ти е нужно, с цел да спреш да мислиш за него.

2. Спри да използваш странни уеб сайтове и приложение за запознанство - истината е, че там надали ще срещнеш любовта, а по-скоро някоя откачалка.

3. Намери си ново занимание - излез от зоната си на комфорт, запиши се на курс или най-малко върви постоянно на фитнес.

4. Сприятели се с повече необвързани - по този начин ще има с кой да излизаш, да вървиш на нови места и да се наслаждаваш на свободния живот.

5. Пътувай - в този момент е времето да предприемаш пътешествия без да се съобразяваш с някого. 

6. Бъди уверена - да, момиче, ще се оправиш с всичко, което ти сервира новата година, тъй като си мощна и не ти би трябвало мъж, с цел да го докажеш!

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР