Гаджето на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, излиза 17

...
Гаджето на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, излиза 17
Коментари Харесай

Гринго излиза предсрочно от затвора

Гаджето на фолкпевицата Софи Маринова - Тодор Давидов, излиза 17 дни предварително от пандиза. Състав на Софийския градски съд реши да го освободи, откакто и администрацията е дала мнение, че се е поправил зад решетките, оповестява Dnes.bg.

Известният с прякора Гринго излежава присъда от 10 месеца отнемане от независимост. Давидов се призна за отговорен за рекет на айтоски предприемач и подписа съглашение с прокуратурата, откакто бе задържан предишния септември.

Гринго бе задържан, откакто Асен Атанасов-Ариф разкри, че бил изнудван от непознати, които му желали 50 000 лева и заплашвали, че в случай че не получат парите, ще се саморазправят с него и фамилията му. Тогава Гринго бе арестуван дружно със Стефан Сливков. Според прокурорите Гринго е бил съизвършител на причинителя Стефан. Той намерил сим карти и телефони и подучил Сливков по какъв начин да води договарянията за парите. Според Софийски градски съд Гринго може да излезе от пандиза предварително, защото е излежал по-голямата част от наказването си. Решението на съда не е дефинитивно.

В шоусредите пък интензивно се разяснява дали Тодор ще бъде дочакан от любовницата си Софи Маринова. Фолкпевицата ходеше при започване на неговото задържане на рандеву, даваше драговолно изявленията, в които твърдеше, че гаджето й е почтено. След това обаче приключи визитите в пандиза и се заприказва, че връзката им към този момент е финализирана. Иначе преди арестуването на Гринго, Софи твърдеше, че ще роди най-малко три деца на приятеля си.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Булфото
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР