Гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони - българката Теодора

...
Гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони - българката Теодора
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова: Извънземни ни пратиха Ковид-а

Гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони - българката Теодора Стефанова , е изрично уверена, че животът ни сега е придружен от работа с извънземните. " Та те са измежду нас. Работим с тях. Уилсон споделя, че Бог е основал извънземните, а извънземните всички тези машини, роботи, с които всеки ден работим и използваме. Та това не са ли микрочипове, с които сме свързани? Не бива да се плашим, тъй като се приготвяме за новия международен ред ", твърди ни Стефанова. Тя е безапелационна, че новият вирус, който върлува по земята, не е основан в лаборатория, а по-скоро пръст в това имат извънземни цивилизации, които целят да ни създадат по-устойчиви и мощни, на правилото на оцеляването. " Ваксините не са рискови. Този Sкоронавирус сигурно ще върлува още най-малко две години. На хората би трябвало да се изясни, че имунизациите не основават чипове в главите и телата им, а защищават ", споделя Теодора.

Жената, на която най-силно разчита Силвио Берлускони, още работи с него и продължава да се занимава с футболни прогнози. " Разбира се, че върша неточности, само че върша и точни разбори ", удостовери Стефанова с последното си знамение, че Боби Михайлов ще остане на поста - началник на БФС. " Няма да е задълго ", сподели Теодора, която е другарка на майката на Димитър Бербатов Ц Маргарита, и счита, че футболистът на " алените " ще седне в стола на Михайлов, само че ще му е доста мъчно. " Подготвен е, само че занапред да си знае, че враговете му са доста ", безапелационна е Теди.

Относно политическата обстановка у нас врачка та е безапелационна, че новата коалиция от партии няма да издържи елементарно четири години. " Виждам доста земетресения, на косъм се държат всички тези хора. Да, има доста умни сред тях, само че след тях идва огромната смяна в България, която отново ще е от хора от чужбина ", безапелационна е Стефанова, която позна и че Слави Трифонов ще влезе в новия парламент. " Бойко ще е идващият президент след Румен Радев. И на него, както и на Меркел, и на Берлускони му оказват помощ непознати цивилизации. Сега и тримата се отхвърлиха да ръководят още веднъж, само че Бойко ще се завърне, Берлускони също. Разбира се, в случай че Борисов не желае, нищо не е в положение да промени решението му ", пророкува Стефанова

Гледачката на Берлускони продължава да е уверена и че до 10 години няма да има Европейски съюз. " Ще се разпадне в някакъв миг. Колкото и да е необичайно, с Русия и Турция най-вече ще си взаимодействаме. Евразия ще е най-големият план, който ще е част от този нов ред. Ща има нова валута и тя няма да е евро ", счита фамозната ясновидка.

Лили Ангелова, 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР