Габриела Петрова поднови тренировки в Пловдив. Красивата лекоатлетка говори в

...
Габриела Петрова поднови тренировки в Пловдив. Красивата лекоатлетка говори в
Коментари Харесай

Габриела Петрова: Ще трябва всички да започнем от нулата

Габриела Петрова възобнови тренировки в Пловдив. Красивата лекоатлетка приказва в ефира на Нова телевизия.

Ето какво сподели тя:

" Изпитвам голяма обич към леката атлетика. Дори има дни, в които доста се нервирам, тъй като нещо не се получава на подготовка. След това се прибирам у дома и на другия ден още веднъж се обичаме. Това е една страст, която досега нищо друго не ме е предиздвикало да я изпитам и не ми е доставяло такова наслаждение, както един прекрасен скок или една изпълнена цел и фантазия.
 Снимка 429249
Източник:

Смятам, че доста от фантазиите ми са се осъществили. Имало е и такива, които не съм предполагала, че желая, само че пък се е случило и съм си дала сметка, че е било значимо по този начин да се стекат нещата.

Най-големите ми фантазии са свързани с Олимпийските игри, като на всеки един състезател. Искам там да покажа най-хубавото от себе си и да направя най-големият си скок. Имам ранкинг, който ми разрешава присъединяване на Игрите, само че желая и стандарта, който е заложен от самия Олимпийски комитет - норматив 14,32 метра.

Но вкараха една ранкинг система и в случай че си в първите 30 състезатели в света участваш. Аз съм в средата на класацията и за момента нямам терзания за присъединяване.
 Карамаринов: Европейското състезание по лека атлетика се анулира
Карамаринов: Европейското състезание по лека атлетика се анулира

" Бяхме осведомени, че това не може да се провежда "

Първите седмици от изолацията ми беше по-тежко, до момента в който се приспособявам към цялата обстановка и да привикна с това, че излизам от естествения си темп на живот. Не мога да упражнявам пълноценно и трябваше да преглътна обстоятелството, че няма да има Олимпийски игри.

Вече се веселя, че имаме достъп до стадионите и лека-полека се връщаме към естествения си метод на живот. Толкова доста се наруши подготвителният ни развой, че в този момент надали не започваме от нулата ", сподели Петрова.
 Българската федерация по лека атлетика е получила средства от мярката
Българската федерация по лека атлетика е получила средства от мярката " 60/40 "

Организацията получава 5372.03 лв. за март, за шестима свои служители
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР