Габриела Петрова от Сливница със сигурност завинаги ще бъде запомнена

...
Габриела Петрова от Сливница със сигурност завинаги ще бъде запомнена
Коментари Харесай

Габриела от Ергенът се раздели с годеника си, търси си мъж с ВИДЕО

Габриела Петрова от Сливница сигурно вечно ще бъде запомнена като една от най-колоритните участнички в първия сезон на сантименталното телевизионно премеждие, наречено " Ергенът ", защото за една нощ накара цяла България да приказва за нея. Още с първата си поява пред камерите тя се открои от всички дами, впуснали се в борба за сърцето на Виктор Стоянов, трансформирайки се в може би най-коментираната представителка на нежния пол в предаването, откакто подари на многократния републикански първенец по гребане " своето най-скъпо ", написа dir.bg.

Само че за меркантилната русокоска, както сама се дефинира в своята визитка, приказката завърши някъде по средата, когато остана единствената без цвете, символизиращо интереса на някогашния професионален състезател, в една от напрегнатите вечери на " Церемония на розата ". Така, по правилник, за нея конкуренцията публично завърши, което значи, че трябваше смирено да се отдръпна от нея, за благополучие на останалите девойки, опитващи се да привлекат вниманието на основния воин във формата, употребявайки всевъзможни оръжия, с каквито единствено една жена разполага в своя съдбовен боеприпас.

Тогава, изпълнена с отчаяние, тя напусна имението, оставяйки в неговите лимити вярата, че в миналото ще завоюва любовта на най-желания свободен мъж по това време. Не доста по-късно обаче, ориста реши да ѝ сервира изненада, срещайки ѝ я с човек, искащ да обвърже живота си с нейния, най-малко до момента в който гибелта ги раздели. Тогава Габриела разкри, че пътят ѝ към дома ще мине под венчилото, където с колегата ѝ ще застанат един до друг пред олтара, разменяйки своите обети, точно на рождения му ден. Начинът, по който с боязън говореше за идното събитие в оня интервал, не оставяше никакво подозрение, че двамата имат напълно съществени планове един към различен. Сега обаче се оказа, че техният благополучен край е просто... край.

Преди броени часове стана ясно, че те към този момент не са дружно. Без да дава съответна причина за решението им, дизайнерката показа новината, че няма да подвигат женитба по извънредно забавен метод, а точно с видео, оповестено в Инстаграм профил, с което разгласи кастинг за неотдавна овакантената позиция на неин обичан.
`Габриела

" Мили хора, диря си мъж - огромен, здрав, прав с цялостен контейнер и още по-пълен портфейл. Тези от вас, които желаят да им украсявам колата, Инстаграм-а, Фейсбук-а, Тик ток-а и живота, могат да запишат малко видео. В него желая да има следната информация:

Имена - не че ги помня;
Години - не че ме интересува;
И най-важното - какво бихте създали за мен.

С индивидът, по който най-вече си падна, ще направя персонална среща и куп изненади ", дава обещание в фрагментите тя.

Дали обаче по този метод ще откри най-подходящия за нея джентълмен, следва да разберем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР