Габриела Петрова е най-добрата ни атлетка в скачането на троен

...
Габриела Петрова е най-добрата ни атлетка в скачането на троен
Коментари Харесай

Габриела Петрова: Храненето и тренировката са еднакво важни за спортиста

Габриела Петрова е най-хубавата ни атлетка в скачането на троен скок, тя бе определена за лекоатлет на България за миналата година.

" Благодарна съм за оценката и на хората, които са дали своят вот за мен. Искам да стартира годината с позитивна настройка. Различно е ситуацията поради пандемията и рестриктивните мерки, мотивацията е друга също. Успях да направя добър сезон предходната година, все пак ", сподели Габриела.

Успешната ни атлетка споделя, че контузиите и пречките по пътя й я забавят единствено краткотрайно, по-късно излиза от тях още по-силна, по този начин е и със сегашната обстановка у нас и по света.

За всичко това тя е признателна на хората, които са към нея и постоянно я поддържат, независимво от компликациите.

" Вече обръщам внимание на храненето, колкото и на треннировките, това оказва помощ доста на заниманията ми. На мнение съм, че двете са еднообразно значими в живота на спортиста. Но това се съобразавя и с вида на упражненията. Когато върша по-силови тренировки, усилвам въглехидратите, би трябвало ми повече сила. Наближат ли надпревари, акцентирам повече на протеините ", споделя лекоатлетката.

Габриела е уверена, че количеството на храната е от значително значение и споделя, че няма нещо, което да не хапва, само че признава, че тестените неща са й уязвимост и би трябвало да ги лимитира от време на време, само че го прави, тъй като си заслужава.

" Човек би трябвало да се обича, да обича тялото си ", сподели Габриела Петрова в " Пулс " по NOVA NEWS.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР