Габриел е специален гост на конференцията на тема EmpowerHer: Elevate

...
Габриел е специален гост на конференцията на тема EmpowerHer: Elevate
Коментари Харесай

Габриел: Има нужда от повече жени на лидерски позиции

Габриел е специфичен посетител на конференцията на тематика " EmpowerHer: Elevate to Excellence ", проведена от Американската комерсиална камара в България във връзка Международния ден на дамата – 8 март.

" Честит празник на всички дами! Искам да пожелая доста здраве, позитивна сила и сили. Вие да вдъхновявате и вас да ви въодушевяват ", сподели вицепремиерът в оставка, като пожела през цялата година да бъде 8 март.

 

Габриел означи, че този ден е специфичен, само че си пожелава всеки един ден да се усеща мощното наличие на дамите и дамите да бъдат движещата мощ, която дава отговори за решение на провокациите.

Тя прикани да се дава и повече видимост на историите на триумфа на дамите.

Вицепремиерът в оставка обърна внимание, че няма място за разлика в заплащането сред мъжете и дамите. Габриел добави, че 40% от иноваторiте и бизнесмените в Европа са дами, само че едвам 5% са вложители. " 15% от стартъпите в Европа са учредени от дами ", добави още тя и е безапелационна, че приносът и водачеството на дамите би трябвало да бъде приоритет.

Габриел открои и нуждата от повече образования и стратегии за развиването на предприемачеството измежду дамите.

 

По думите й всеки ден можеш да бъдеш предан на идеята за повече дами и в икономическия, и в политическия, и в публичния живот. " Днешният ден откроява универсалността на приноса на дамата ", сподели още тя.
Габриел прикани: " Мислете в действителност ексцентрично, запазете дързостта и смелостта си. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР